Diákolimpia Game Time


2021. január 25-én indult a Diákolimpia GameTime2 játék, amihez csatlakoztunk iskolánk tanulóival. Ismét 8 sportág jeles képviselői (többek között Hanga Ádám, Dzsudzsák Balázs, vagy a kézilabda EB-t megjárt női kéziseink: Lukács Viktória és Kovacsics Anikó) mutatták be a kihívásokat. A kihívásokról felvételt kellett készíteni, amiket feltöltés után értékeltek. Minden elfogadott kihívásért a tanulók pontokat kaptak, melyet a játék online felületén értékes ajándékokra válthattak be. A Diákolimpia versenyrendszeréhez igazodó (körzeti, megyei és országos szint), fokozatosan nehezedő kihívásokban bemutatott feladatokat az érintett sportági szövetségek szakmai kollégái hitelesítették. Tanulóink atlétika, kosárlabda, kézilabda, asztalitenisz, labdarúgás sportágakban és a multisportban ügyeskedtek. Több tanulónak is sikerült minden kihívást teljesíteni egy-egy sportágon belül. 
Nagyon büszke vagyok tanítványaimra, óriási kitartást és akaraterőt tanúsítottak a verseny ideje alatt. Volt, hogy egy-egy feladatot 50-szer is megpróbáltak, mire sikerült felvenni, de nem adták fel és ez nagyon nagy dolog!!!!
A gyerekek egyénileg szép ajándékokat szereztek, köztük: JBL hangszóró, HUMMEL utazótáska, WANS hátizsák, DOCKYARD hátitáska, sportkulacs, baseball sapka, póló, pulóver, kosárlabda.
Csapatban is szép eredményt értek el, hisz az ország 181 atlétika csapatából 5. helyezett lett, Csicsetku Zsófia, Dávida Panna, Fodor Áron, Hegedűs Boglárka, és Somogyi Bálint csapata, illetve 6. helyen végzett, Fodor Viktória, Farkas Boglárka, Papp Hanna, Lévai Patrik és Máté Angelika. A multisport kihívásokban csapatunk, Dávida Panna, Csicsetku Zsófia, Papp Hanna, Hegedűs Boglárka, Fodor Viktória és Lévai Patrik részvételével az 5. helyen végzett, 117 csapat közül.
Részt vett még a versenyben Dávida Kende,Úr Dávid, Bakró Petra és Ignácz Benjámin is! Kende teljesítette az atlétika, Dávid pedig a kosárlabda összes kihívását!
Hatalmas taps és nagy GRATULÁCIÓ a tanulóknak!👏👏👏👍👍💗😊😊😊

                                                                                                 Dávidáné Kovács Judit
                                                                                                                       Testnevelő tanár
További képek: