Tanévkezdő Szülői tájékoztatás

 

Tájékoztatom a Tisztelt Szülőket, intézményünkben, a Leveleki Gárdonyi Géza általános Iskolában a legfontosabb tudnivalókról, melyek a 2020/2021-es tanév indításával kapcsolatosak.

A tanítási év első napja, 2020.szeptember 01. kedd. Tanulók érkezése az intézménybe 07.45-kor történik. 08.00-kor (a vírushelyzetre való tekintettel) iskolarádión keresztül tanévnyitó eligazítást tartunk. Az elsős tanulóink szülei az iskola ebédlőjében hallgathatják meg a legfontosabb információkat. /A KRÉTA rendszeren keresztül természetesen eljuttatjuk minden szülőhöz az ott elhangzottak írásos kivonatát./

Az első napon az első 3 órában a gyerekek osztályfőnökeikkel lesznek, s az adminisztrációs feladataikat végzik, átveszik a tankönyveiket. A negyedik órától órarendi beosztás szerint folytatják a munkát.

Ebédet azoknak a tanulóknak tudunk biztosítani, akik Nagy Imréné élelmezésvezetőnél legkésőbb aug.28-án 12.00-ig jelzik igényüket. / menza, illetve napközi igényeiket is jelezzék/

A tanszercsomagra jogosult tanulóink szülei, de. 09.00-tól vehetik át a tanszereiket, az arra kijelölt, bejáratnál jelzett helyen.

Napközis foglalkozások már az első napon elkezdődnek, azonban lehetőséget biztosítunk a szülők számára, hogy a létszámok egyeztetése, a csoportok kialakítása után, akik úgy gondolják, 13.30-tól elvihessék gyerekeiket.

Terveink szerint a tanévben normál oktatásra készülünk, ám a vírusveszély nem múlt el, így kérünk mindenkit az alapvető óvó rendszabályok betartására, mint a távolságtartás, s a higiénés szabályok. Továbbá kérem Önöket, hogy a tanulók táskájába legyen bekészítve szájmaszk, mert amennyiben a közösségi terekben nem biztosítható az 1,5 m-es távolság a tanulóink között, akkor az alkalmazásuk szükségszerűvé válik.

 

Osztálytermek beosztása:

Az 1. és a 2. évfolyam a kisiskolában

3.a    10-es tanterem

4.a    9-es tanterem

4.b    7-es tanterem

5.a    14-es tanterem

5.b    11-es tanterem

6.a    2-es tanterem

6.b    4-es tanterem

7.a    5-ös tanterem

7.b    12-es tanterem

8.a    3-as tanterem

8.b    1-es tanterem

 

Levelek, 2020.08.26.

 

                                                            Iklódi László

                                                       intézményvezető