Tájékoztatás


Tisztelt Szülők!

2020. március 16-án a koronavírus-járványhelyzettel kapcsolatosan az EMMI. az Oktatási Hivatal, a Kisvárdai Tankerületi Központ utasításainak figyelembevételével elkezdődött a digitális oktatás intézményünkben. Tanulóink jól reagáltak a megváltozott oktatási formára. Napi rendszerességgel kapják tanítóktól, tanáraiktól a feladatokat, s végzik otthoni munkáikat. Azok a tanulóink, akik digitális eszközök hiánya miatt nem tudnak az új formához kapcsolódni, részükre a papíralapú oktatást, heti feladatok nyújtásával szerveztük meg. Az első néhány nap után sikerült minden tanulónkat bevonni az oktatásba. A gyerekek  végzik a számukra előírt feladatokat, s küldik az internet segítségével megoldásaikat.
Tudom, hogy ez a kialakult helyzet a gondoskodó szülők számára új feladatot jelent, melyet tisztelettel megköszönök.
Közös érdekünk, hogy segítsük tanulóink munkáját!
Az oktatással, kapcsolattartással bárkinek problémája adódik, délelőttönként keresse intézményünket! A személyes kontaktust próbáljuk minimalizálni, ezért elérhetőségeink, tel: 06 42 249013, e-mail: gglevelek@gmail.com.
Továbbra is kérem Önöket, aki teheti, ne hagyja el otthonát! Felhívnám a figyelmet Dr. Székely Anita háziorvosunk tanácsaira, miszerint aki kimozdul tegyen fel szájmaszkot, viseljen gumikesztyűt, gyakran mosson kezet, használjon fertőtlenítőszert, és tartson kellő távolságot embertársaival.

Jó egészséget kívánok, vigyázzon mindenki magára, családjára:

Iklódi László
intézményvezető