Fontos tudnivalók a távoktatásról

Kedves Szülők!

A mai naptól 2020.03.16-tól intézményünk nem látogatható!
Az oktatást távoktatás formájában szervezzük digitális eszközök segítségével. A pedagógusaink rövid időn belül felveszik önökkel a kapcsolatot, és elkezdődik az oktatás. Ehhez azonban szükséges hogy minden szülőnek, tanulónak legyen hozzáférése az e-kréta rendszerhez. Kérem önöket, akik nem tudják, vagy elfelejtették a jelszavukat szíveskedjenek jelezni az iskola e-mail címére (gglevelek@gmail.com), hogy segíteni tudjunk, mert ezen a Kréta  felületen kapják meg a tanulók a mindennapos feladataikat, valamint az értékelés is ezen a felületen történik majd.
Akiknek nincs otthon számítógépük, azok okostelefonnal a kréta ellenőrző alkalmazáson keresztül is teljes mértékben bekapcsolódhatnak a tanulmányi munkába.
Kérek mindenkit, kezeljék felelősségteljesen az oktatás új formáját, mert a tanév végi értékelés ez alapján történik majd. Az elektronikus ellenőrző használatához kapcsolódó segédanyagok elérhetők az alábbi linkre kattintva: https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=11830740.

Iklódi László
intézményvezető