Csibeavató 2018



Az elmúlt tanév során indult iskolánkban, hagyományteremtő szándékkal, az elsősök csibévé avatása.
A jelenlegi kiscsibék is hosszú heteken át, lelkesen készültek a bemutatkozásra. Verseket tanultunk, dalos játékokat, táncokat gyakoroltunk a szülők és Aliz néni segítségével. Elkészültek a sárga nyakkendők, a fejdíszek, amelyek jelképezték az együvé tartozásunkat.
Már a főpróbán is nagyon fegyelmezetten, szinte profi módra sikerült a tánc, a térformák, a versmondás. A bemutatkozás napján ,nagy izgalommal adtuk elő műsorunkat a népes vendégseregnek. Megtiszteltek jelenlétükkel a nagycsoportosok óvónénijeikkel, a 2. osztályosok osztályfőnökeikkel, és természetesen a büszke szülők, testvérek. Klárika tanító néni vezetésével elmondták kiscsibéink a fogadalmukat. Iklódi László igazgatóbácsi emléklappal köszöntötte a tanulókat, s kívánt nekik sikeres, élményekben gazdag 8 évet iskolánkban.
Mi pedig örömmel nyugtáztuk, hogy a kitartó gyakorlás meghozta gyümölcsét: a 2018-2019 -es tanév 1.a osztálya bebizonyította, hogy jól beilleszkedett az iskolai életbe, s kitartóan fogja csipegetni a tudás magjait.

Nagy Ferencné osztályfőnök
Erdősi Csabáné csoportvezető