2018. évi Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap



2018. évi Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap
Baktalórántháza Járás 12 település
Elődöntők időpont, helyszín: 2018. szept. 18. kedd
Besenyőd, Magy, Levelek
A fiatalok helyes közlekedésre nevelése céljából 2018. szeptember 16-22-ig rendezték meg az Európai Mobilitási Hetet és Autómentes Napot.
A vetélkedő célja a szabályokat már jól ismerő diákok /általános iskolás alsó-, felső tagozatos és középiskolás diákok közlekedési ismereteinek elmélyítése, balesetmentes közlekedésük elősegítése, továbbá olyan ismeretanyag átadása, amely hasznukra lehet a helyes közlekedési magatartás kialakításában.
Egy KRESZ-teszt kitöltésével számot adtak elméleti ismereteikről, majd kerékpáros ügyességi feladatok teljesítésével folytatták a megmérettetést iskolánk diákjai.
A rajzolni szerető diákok rajzversenyen vehetnek részta közlekedésbiztonság jegyében.
Az elődöntő végén kategóriánként az első három helyezett díjazásban részesült és továbbjutott Baktalórántházára a kistérségi döntőbe.
Iskolánkat képviselte:  Mócsán László 8.b I.helyezett lett
Papp Dániel 8.b ,Szép Miklós 8.b, Szabó Ádám 8.b, Belics Endre 7.b, Fodor Áron 4.b, Fodor Viktória 4.b, Somogyi Bálint 4.b, Ignácz Benjamin 4.b, Bohács Máté 4.b
A csapat nagyon jól teljesített, sokan teljesen hibapont nélkül teljesítették a nehéz pályát.                             
Baktalórántháza, döntő: 2018. szept.21.
Kerékpáros verseny, KRESZ-teszt Iskolánkból Mócsán László itt is a legjobb volt: I. helyen végzett. A csapat több tagja nyereménnyel tért haza.
A rajzverseny I. II. III. helyezett munkáiból Baktalórántházán a közönség szavazata alapján jutalmazták a legjobb alkotást.
Iskolánk tanulója: Fodor Áron  I. helyezést ért el.
GRATULÁLUNK A CSAPATNAK!


További fotók: https://photos.app.goo.gl/fezs9GAc8GyWDMoh9