Tanévkezdő információk


Az osztályok, osztályfőnökök , tantermek beosztása a következőképpen alakul:

1. a Nagy Ferencné - Kisiskola
2. a Dr. Tóthné Koltai Valéria - Kisiskola
2. b Berta Anett - Kisiskola
3. a Puholla Marietta - 8
3. b Tar Klára -10
4. a Szőke Károlyné - 9
4. b Borsodiné F. Ildikó -7
5.a Tóthné Tarcali Éva -5
5.b Virágné Román Zuzsa -12
6.a Nyíri Hankó Ivett - 3
6.b Iklódi Gabriella - 1
7.a Sipos Gergő - szám. tech. terem
7.b Dávidáné Kovács Judit - 2
8.a Varga Éva Ildikó - 11
8.b Szabó Sándorné - 4

Alsó napközi  12.35 -16.15

1. évf. Gemzsiné Dubai Hajnalka
2. évf. Királyháziné L. A.
3. évf. Nagyné Korányi Anita
4. évf. Spinyhértné Simon Anett


Felső tanulószoba  14.00 – 16.00

5-6. évf.  Mrázné Dankó Katalin (vez: 2 du), Sipos Gergő (1 du ), Nyíri Hankó Ivett ( 1 du ) Varga Éva Ildikó ( 1du)

7-8. évf. Gyulai Krisztina ( vez.:3du ), Sipos Gergő ( 2du )


A megszokott művészeti iskolák kínálatát idéntől, az elmúlt tanév végén nagy sikerrel bemutatkozó Freedance Alapfokú Művészeti Iskola is gyarapítja, akik néptánccsoportot szerveznek, valamint társastáncot oktatnak majd iskolánkban. Jelentkezni Tar Klára tanító néninél lehet.


A tanév rendjét minden évben rendeletben határozzák meg számunkra. Idén 181 tanítási nap áll rendelkezésünkre.

Az első félév 2018.január 25-ig tart. Az őszi szünet október 29-től november 02-ig,  téli szünet december 24-től január 2-ig,  míg a  tavaszi szünet április 18-től április 23-ig tart majd.
Az utolsó tanítási nap 2018.június 14-én lesz.

A köznevelési törvény értelmében továbbra is érvényben van a tanulók 16 óráig szóló intézménybe történő benntartózkodásának kötelezettsége. Mentességet a szülő az intézmény vezetőjétől írásban kérhet. Az intézmény igazgatója az indokok figyelembe vételének mérlegelése mellett adhat felmentést.  Kérem Önöket, hogy aki ilyen irányú igényével kíván élni, az a mai napon a gyermeke osztályfőnökénél írásban jelezze. Az elbírálásnál a tanuló tanév végi tanulmányi eredménye lesz a mérvadó. A javítóvizsgára kötelezett tanulóinknak nem áll módomban ezirányú kéréseiket támogatni.

Ettől a tanévtől intézményünkben megszűnik a papíralapú napló, helyét az elektronikus napló veszi át. A szülők, a tanulók érdemjegyeit, s a tanárok bejegyzéseit nyomon követhetik számítógépeiken, vagy okostelefonjaikon. Minden szülő részére hozzáférési kódot biztosítunk, s napi szinten nyomon követhetik bejegyzéseinket.
Megszűnnek a tájékoztató füzetek is, viszont azok a szülők, akik a titkárságon jelzik hogy nem rendelkeznek internetes hozzáféréssel, esetükben még korlátozott számban tudunk tájékoztató füzetet biztosítani.

A napközi rendjét illetően, kérem a szülőket, hogy a tanulmányi idő szigorú betartása miatt, 14:00-15:30 között ne zavarják a foglalkozásokat, és csak ezt követően vigyék el gyerekeiket a napköziből. A sikeres tanulmányi előmenetel érdekében kérem megértésüket!

Továbbra is tilos az iskola területén a tanulók részére a mobiltelefon használata. Az iskolai lopások elkerülése végett kérem, hogy kizárólag taneszközöket, az iskolai munkához szükséges eszközöket hozzon mindenki magával.

Kérem az arra jogosult szülőket, akik még nem tették meg, igényeljék az önkormányzatnál a halmozottan hátrányos helyzetet igazoló határozatot, hiszen különféle pályázatokban történő részvétel, valamint különféle kedvezményekre történő jogosultság feltétele a nevezett határozat megléte.

A mai napon az ünnepséget követően minden tanuló osztályfőnökétől megkapja a tankönyveit, melyek hiánytalanul megérkeztek az iskolánkba.

Délben azok a tanulók kapnak ebédet, akik az elmúlt napokban jelentkeztek a napközibe illetve menzára. Akik ma fognak jelentkezni, holnaptól ebédelhetnek!